דוניה רוסה היא המסעדה הוותיקה ביותר מבין מסעדות הקבוצה, טומנת בחובה שנים של התפתחות קולינרית והיסטוריה מלאה.
בבית אבן בסגנון ערבי, בנו נכדיהם של דון מרכוס ודוניה רוסה את מטבחה של סבתם, כפי שהיה בנוי אז בחווה, לפני יותר מ-80 שנה, בנסיון לשחזר נאמנה את האווירה, הטעמים והריחות של אותו שולחן אוכל שהיה מתכנס בחוות דון מרכוס ודוניה רוסה .
בשנת 2008 הקמנו את הצ'וצ'ו פאטיו כדי לתת ביטוי גם להנאה שבדברים הפשוטים.
אחרי שיתמזל מזלכם ותפגשו את סרחיו צ'רניאק (המכונה צ'וצ'ו), תבינו איך בקלות אפשר להתאהב בדברים הפשוטים של החיים; המבורגר ובירה, כריך אסאדו ויין, ככה פשוט, ככה טעים.
אחרי שיטוט בסמטאות הנעימות של עין הוד או לפני הופעה חיה באמפי היפה, מוזמנים לעצור ולהתפנק בצל הנעים של הצ'וצ'ו פאטיו.
את דוניה רוסה ברצלונה הקמנו בשנת 2016, מתוך אהבה ישנה לעיר הנמל הקטאלנית וסקרנות ענקית לחומרי הגלם בצידו השני של הים התיכון.
בין כיכר קטלוניה לנמל, ברחבה היפה של המוזיאון לאמנות מודרנית ברובע הציורי של אל רבאל, שלחה הדוניה רוסה מעין הוד ספינת מחקר שזזה בין ארצות ומביאה נגיעות חדשות למטבח המקומי המסורתי.
סצנת המסעדות בשנת 2013 החלה לקבל תפנית כתוצאה מהמצב החברתי-כלכלי במדינת ישראל. על גל זה רכבו יותר ויותר יזמי מסעדות ובתי קפה אשר פזלו למוצרי מזון מהיר וזול. דווקא שם בתקופה סוערת זו נולד הרעיון של "FAST FOOD SUSHI". אצלנו תקבלו ארוחת סושי איכותית, במחיר נוח ובמהירות רבה ללא התפשרות על איכות, שירות וחיוך.
הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים.
שני – חמישי 12:00 – 21:30
שישי 12:00 – 22:00
שבת 12:00 – 20:30