הידעתם שדוניה רוסה גם קצביה?

למה הבשר שלנו כל כך איכותי? קודם כל בגלל העובדה שאנחנו מכירים ומעורבים בכל שלב החל משלבי הישון מאפס לשלב בו אתם קונים את הנתח אצלנו , כל שלב בתהליך מפוקח ומוקפד, את התוצאה אתם תרגישו במרקם ובטעם העמוק ולא רק רכות אלא טעמים של בקר. 

מעבר לכך כל הקצבים אצלנו מנוסים ומקצועיים, בבחירתכם נתח כלשהו, תהיו בטוחים שתקבלו אותו ברמת הגבוה ביותר.

לבסוף וכדי לתת חותמת איכות סופית – כל סוג נתח ובשר אצלנו נשמר בתנאים אופטימליים בין אם קירור או יישון.

אנו מיישנים את הבשר על ידי טכניקת Dry Aged המיושמת באיטליזים וקצביות במקררי בשר וחדרי יישון יעודיים בהם הלחות והטמפרטורה מבוקרות.

אנו מייבאים את כל בשר הבקר שלנו מבירת הבשר העולמית – ארגנטינה.

הבקר בארגנטינה מאופיין בבשר שמן ומשובח, עשיר בטעמים.

קצת על הבשר שלנו : 

האנטריקוט שלנו הוא מבקר אנגוס פידלוט. מהיותו כזה, הוא עתיר בשומן ומשויש ברמה הגבוהה ביותר. 

את נתחי האנטריקוט אנו מיישנים אצלנו ביישון רטוב ויבש לתקופות של חודשיים עד שלושה. 

האנטריקוט בשר עשיר בטעמים

הפילה נחשב לבשר האיכותי והיוקרתי מכולם כיוון שהוא הבשר הרך ביותר ואינו מכיל שומן. 

הפילה מתיישן אצלינו לתקופות הארוכות ביותר, בין חודשיים וחצי לשלושה, 

כך הוא מקבל יותר טעמים ונהיה רך אף יותר

הסינטה שלנו היא מבקר עגלה מזן אנגוס שחור. לסינטה רצועת שומן אשר עוטפת את חציה האחד 

ומעניקה לה טעמים עשירים ביותר. הסינטה היא המנה פופולארית ביותר בארגנטינה

 כיוון שהיא מתאימה לכולם. הסינטה מיושנת אצלינו כחודשיים עד חודשיים וחצי

נתח הקצבים מוגש במספר רצועות. רצועות אלו נמצאות בין צלעות הפרה ומשם הן סופגות את טעמן העשיר. 

האגדה מספרת שהקצבים כל כך אוהבים את טעמו של נתח הקצבים כך ששומרים את רובו לעצמם. 

נתח הקצבים מתיישן אצלינו כחודש וחצי, טעמו מיוחד, משתנה ומעניין. 

האסאדו 

מנת הדגל בארגנטינה. פירוש המילה הוא גריל. אנו צולים את כל רצועת צלעות האסאדו בשלמותה,

 כשש עד שמונה שעות. צלייה ארוכה זו מוסיפה לנתח טעמים חזקים ומיוחדים.

 ‏אסאדו אצלנו מיושן אך ורק  בטכניקת Dry Aged למשך 24 ימים עד לקבלת נתח עם עוצמת טעם ברור ועמוק.

צ׳וריסו בקר 

נקניקייה ארגנטינאית מסורתית. הצ׳וריסוס שלנו נעשות בעבודת יד 

ומורכבות מבשר בקר איכותי. 

המבורגר בקר

קציצה במשקל של 220 גרם

מאנטריקוט-סינטה-פילה .

קטגוריה :

מסעדת דוניה רוסה