לחם הנאפה יומית במקום ומשתנה עונתית. הלחם מלווה בשמן זית איכותי בשילוב חומץ בלסמי איטלקי ובחמאה אירית משובחת
המנה המזוהה ביותר עם המטבח הארגנטינאי. ארבע יחידות של מאפי בצק פריך ממולאים בבשר בקר קצוץ ותבלינים, בליווי איולי שום
נקניקייה ארגנטינאית מסורתית במשקל 140 גרם. הצ׳וריסוס שלנו נעשות בעבודת יד ומורכבות מבשר בקר איכותי. לצד הצ'וריסו רוטב חרדל ייחודי וביתי וכרוב כבוש מקומי
נתחי פילה נאים פרוסים דק ומתובלים בשמן זית, גבינות פרמיז׳ן ופיקורינו, קוויאר חומץ בלסמי, צ׳ילי אדום וירוק, עירית. עם הקרפצ׳יו יוגש לחם גבינות הנאפה יומית ומתובל בגבינת גאודה
עלים ירוקים, קולורבי, גזר, בצל סגול, שברי אגוזי מלך, ברוטב ויניגרט נענע
עלים ירוקים, בצל סגול קצוץ, גזר, שקדים, רוטב הדרים, שמן זית, מיץ לימון וחרדל
תבשיל פולנטה מתירס טרי, מלווה בגבינת פרמיז׳ן, ארטישוק רומאי משובח, גרידת עגבניות ושברי בוטנים
רצועות בשר בקר מאיזור בטן הפרה, מבושלות בישול ארוך ברוטב ברביקיו הנעשה במקום. המנה מוגשת בליווי צ׳ילי אדום וירוק ושברי אגוזי מלך
האנטריקוט שלנו הוא מבקר אנגוס פידלוט. מהיותו כזה, הוא עתיר בשומן ומשויש ברמה הגבוהה ביותר. את נתחי האנטריקוט אנו מיישנים אצלנו ביישון רטוב ויבש לתקופות של חודשיים עד שלושה. האנטריקוט בשר עשיר בטעמים
הפילה נחשב לבשר האיכותי והיוקרתי מכולם כיוון שהוא הבשר הרך ביותר ואינו מכיל שומן . הפילה מתיישן אצלינו לתקופות הארוכות ביותר, בין חודשיים וחצי לשלושה, כך הוא מקבל יותר טעמים ונהיה רך אף יותר
הסינטה שלנו היא מבקר עגלה מזן אנגוס שחור. לסינטה רצועת שומן אשר עוטפת את חציה האחד ומעניקה לה טעמים עשירים ביותר. הסינטה היא המנה פופולארית ביותר בארגנטינה כיוון שהיא מתאימה לכולם. הסינטה מיושנת אצלינו כחודשיים עד חודשיים וחצי
נתח הקצבים מוגש במספר רצועות. רצועות אלו נמצאות בין צלעות הפרה ומשם הן סופגות את טעמן העשיר. האגדה מספרת שהקצבים כל כך אוהבים את טעמו של נתח הקצבים כך ששומרים את רובו לעצמם , נתח הקצבים מתיישן אצלינו כחודש וחצי, טעמו מיוחד, משתנה ומעניין . הנתח מעט סיבי
נתח פילה סלמון נורווגי, נקי לחלוטין מעצמות ומושרה במרינדת הבית על בסיס סאקה ומרין. לסלמון טעמים עשירים והצלייה על גריל פחם מוסיפה לו עומק ומחמיאה לו
שכבות דפי פסטה הנעשים במקום, שכבות בטטה טריה, רוטב בשמל ייחודי וגבינת מוצרלה
סעודת בשרים הכוללת סטייק אנטריקוט, סטייק סינטה וסטייק פילה. גריל זה מוגש עם שתי תוספות לבחירה
סעודת בשרים הכוללת בחירה בין הספיישלים, ואסיו, סטייק אנטריקוט ונתח קבצים. גריל זה מוגש עם שתי תוספות לבחירה.
מנת הדגל בארגנטינה. פירוש המילה הוא גריל. אנו צולים את כל רצועת צלעות האסאדו בשלמותה, כשש עד שמונה שעות. צלייה ארוכה זו מוסיפה לנתח טעמים חזקים ומיוחדים. המנה מוגשת על העצם, עשירה בבשר ובשומן איכותיים. מנה זו עתירה בשומן אשר לא ניתן להפרידו מהבשר
בשר הטלה מיוחד וטעים, טעמו שונה מטעמן של מנות בשר הבקר. צלעות הטלה הן שומניות, עסיסיות ומתאימות לכולם. משקל המנה כולל את משקל העצמות עצמן, בערך כ-50 גרם
*הספיישלים משתנים מעת לעת*
ריבועי שוקולד משובח ושמנת
עוגייה ארגנטינאית מסורתית במילוי ריבת חלב וציפוי שבבי קוקוס
שכבות בננה אפויות בתנור עם שברי עוגיות חמאה, וריבת חלב בליווי כדור גלידה
למי שאוהב שוקולד עשיר, איכותי ומפנק ויש לו סבלנות
קרם וניל קטיפתי, קראמבל עוגיות שוקולד ופירות יער
קרם שוקולד משובח, קרם גבינת שמנת וקראמבל שוקולד
קינוח פרווה
לחם הנאפה יומית במקום ומשתנה עונתית. הלחם מלווה בשמן זית איכותי בשילוב חומץ בלסמי איטלקי ובחמאה אירית משובחת
עלים ירוקים, קולורבי, גזר, בצל סגול, שברי אגוזי מלך, ברוטב ויניגרט נענע
רצועות בשר בקר מאיזור בטן הפרה, מבושלות בישול ארוך ברוטב ברביקיו הנעשה במקום. המנה מוגשת בליווי צ׳ילי אדום וירוק ושברי אגוזי מלך
נקניקייה ארגנטינאית מסורתית במשקל 140 גרם. הצ׳וריסוס שלנו נעשות בעבודת יד ומורכבות מבשר בקר איכותי. לצד הצ'וריסו רוטב חרדל ייחודי וביתי וכרוב כבוש מקומי
הסינטה שלנו היא מבקר עגלה מזן אנגוס שחור. לסינטה רצועת שומן אשר עוטפת את חציה האחד ומעניקה לה טעמים עשירים ביותר. הסינטה היא המנה פופולארית ביותר בארגנטינה כיוון שהיא מתאימה לכולם. הסינטה מיושנת אצלינו כחודשיים עד חודשיים וחצי
האנטריקוט שלנו הוא מבקר אנגוס פידלוט. מהיותו כזה, הוא עתיר בשומן ומשויש ברמה הגבוהה ביותר. את נתחי האנטריקוט אנו מיישנים אצלנו ביישון רטוב ויבש לתקופות של חודשיים עד שלושה. האנטריקוט בשר עשיר בטעמים
נתח הקצבים מוגש במספר רצועות. רצועות אלו נמצאות בין צלעות הפרה ומשם הן סופגות את טעמן העשיר. האגדה מספרת שהקצבים כל כך אוהבים את טעמו של נתח הקצבים כך ששומרים את רובו לעצמם. נתח הקצבים מתיישן אצלינו כחודש וחצי, טעמו מיוחד, משתנה ומעניין. הנתח מעט סיבי
לחם הנאפה יומית במקום ומשתנה עונתית. הלחם מלווה בשמן זית איכותי בשילוב חומץ בלסמי איטלקי ובחמאה אירית משובחת
עלים ירוקים, קולורבי, גזר, בצל סגול, שברי אגוזי מלך, ברוטב ויניגרט נענע
עלים ירוקים, בצל סגול קצוץ, גזר, שקדים, רוטב הדרים, שמן זית, מיץ לימון וחרדל
נתחי פילה נאים פרוסים דק ומתובלים בשמן זית, גבינות פרמיז׳ן ופיקורינו, קוויאר חומץ בלסמי, צ׳ילי אדום וירוק, עירית. עם הקרפצ׳יו יוגש לחם גבינות הנאפה יומית ומתובל בגבינת גאודה
נקניקייה ארגנטינאית מסורתית במשקל 140 גרם. הצ׳וריסוס שלנו נעשות בעבודת יד ומורכבות מבשר בקר איכותי. לצד הצ'וריסו רוטב חרדל ייחודי וביתי וכרוב כבוש מקומי
המנה המזוהה ביותר עם המטבח הארגנטינאי. מאפי בצק פריך ממולאים בבשר בקר קצוץ ותבלינים, בליווי איולי שום
רצועות בשר בקר מאיזור בטן הפרה, מבושלות בישול ארוך ברוטב ברביקיו הנעשה במקום. המנה מוגשת בליווי צ׳ילי אדום וירוק ושברי אגוזי מלך
האנטריקוט שלנו הוא מבקר אנגוס פידלוט. מהיותו כזה, הוא עתיר בשומן ומשויש ברמה הגבוהה ביותר. את נתחי האנטריקוט אנו מיישנים אצלנו ביישון רטוב ויבש לתקופות של חודשיים עד שלושה. האנטריקוט בשר עשיר בטעמים
נתח הקצבים מוגש במספר רצועות. רצועות אלו נמצאות בין צלעות הפרה ומשם הן סופגות את טעמן העשיר. האגדה מספרת שהקצבים כל כך אוהבים את טעמו של נתח הקצבים כך ששומרים את רובו לעצמם. נתח הקצבים מתיישן אצלינו כחודש וחצי, טעמו מיוחד, משתנה ומעניין. הנתח מעט סיבי
הפילה נחשב לבשר האיכותי והיוקרתי מכולם כיוון שהוא הבשר הרך ביותר ואינו מכיל שומן. הפילה מתיישן אצלינו לתקופות הארוכות ביותר, בין חודשיים וחצי לשלושה, כך הוא מקבל יותר טעמים ונהיה רך אף יותר
הסינטה שלנו היא מבקר עגלה מזן אנגוס שחור. לסינטה רצועת שומן אשר עוטפת את חציה האחד ומעניקה לה טעמים עשירים ביותר. הסינטה היא המנה פופולארית ביותר בארגנטינה כיוון שהיא מתאימה לכולם. הסינטה מיושנת אצלינו כחודשיים עד חודשיים וחצי
שני – חמישי 12:00 – 21:30
שישי 12:00 – 22:00
שבת 12:00 – 20:30